Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu gidiş çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanma yerından kâr yapmak amacı ile yapılan, en aşkın 100 isim kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük skorsına rabıtlı olarak merdiven oylumluliği ayarlanmalıdır.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Strüktürlır? Her binanın ehil başüstüneğu yer ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki baplardır. Bu kapılar 360 kerte ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni bapların genleşmeye makul halde üretilmeleridir.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Bununla müşterek dundaki kriterlere sahip olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve incelemek değerlidir.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Yangın bapsı montaj personellerimiz Yangın kapısı montajı teknikleri dair devamlı Yangın Çıkış Kapısı eğitimlere tabi tutularak teorik bilgileri vüruttirilmekte meydana getirilen montajlar Yangın kapısı montaj teknikleri ve yoklama eğitimi sertifikası bulunan yol personellerimiz tarafından yoklama edilmektedir.

Binada yangın çıkması halinde yalım ve esrar yangın kapısı yardımıyla özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir Yangın Çıkış Kapısı bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Yangın en ağır riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, anatomi tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör şeşnda tutulması dirimsel örutubet Yangın Çıkış Kapısı taşımaktadır.

Report this wiki page